Με αγαπη και σεβασμο στην ιταλικη παραδοση
Δημιουργήσαμε μια γαστρονομική γέφυρα μεταξύ Ελλάδας και Νάπολης μέσω των συνταγών και των γεύσεων μας

Το εστιατόριο δημιουργήθηκε από την ανάγκη μας (του Φραντσέσκο και της Μάγκυ) να μεταφέρουμε στον κόσμο τις αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, αυτές που γεύεται η μέση ιταλική οικογένεια στα κυριακάτικα τραπέζια της. Θέλαμε να γνωρίσουμε στον κόσμο τα ιταλικά προϊόντα όπως δεν τα έχουν ξαναδεί έως τώρα, την αυθεντική βουβαλίσια μοτσαρέλα, τα σπάνια τυριά, τις συνταγές της cucina povera του ιταλικού νότου.

Με αγάπη και σεβασμό στην Ιταλική παράδοση και τις παραδοσιακές ναπολιτάνικες γεύσεις δημιουργούμε γευστικές προτάσεις που ξεχωρίζουν τόσο για την γεύση τους όσο και για την ποιότητα τους.
Napul’è Italian Comfort Food
Η κουζίνα μας είναι ένα γευστικό εργαστήριο, όπου οι αυθεντικές ιταλικές συνταγές, «συνωμοτούν» με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά.

Δοκιμάστε ιδιαίτερα γευστικά πιάτα με εξαιρετικά υλικά απο την Ιταλία, παραδοσιακές ιταλικές συνταγές και επιλεγμένα κρασιά σε προσιτές τιμές. Σας περιμένουμε στην Βάρη, στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 43, για να μας γνωρίσετε απο κοντά και να γευτείτε τα προσεγμένα και νόστιμα πιάτα μας.